Project Description

Mr. Yoda | Mussol comú

RESERVA LA TEVA PLAÇA EN EL CURS DE FALCONERIA

Mr. Yoda | Mussol comú

RESERVA CURS DE FALCONERIA

Un noi fidel

Mr. Yoda va arribar al nostre parc juntament amb els seus germans Torrente i Bombeta. Està criat en captivitat. A vegades els ocells no arriben a causa d’un problema sinó els anem buscar directament dels centres de cría.

Perquè lo fem? Per ensenyar als nostres visitants les espècies que tenen un problema greu causat per l’acció humana. Creiem que si els nostres visitants poden veure i interactuar amb animals que afronten una situació crítica la qual podriem canviar nosaltres mateixos actuant d’una manera diferent val la pena.

Mussol comú forma parella per a tota la vida i també en captivitat forma vincle emocional amb una sola persona. En cas de Yoda es la Stania. Aquest privilegi la honra però Yoda mostra desconfiança i por a altres persones. Per això vam incorporar mussol comú Yoda en el curs de falconeria. Volem que aprengui que pot confiar en altres persones també.

  • Data de naixement: 30.05.2016

  • Lloc d’origen: República Txeca – centre de cria

  • Experiència professional: Exhibició de vol / Zoo va a l’escola

  • Que li agrada? Deixar-se rascar la orella.

  • Que no li agrada? Fer noves amistats.

  • Perquè participa en el curs: Volem que Yoda guanyi confiança amb persones.

  • En quina part del curs participe: Porta a la mà una au rapinyaire / Primers vols

Mussol comú (Athene noctua)

Feia temps el mussol comú era un ocell que s’observava amb molta freqüència. Un mussol amb costums diürns que vivia a prop de les cases de pajes a als camps on trobava el aliments: insectes i ratolins.

Avui dia aquest estil de vida els repercuteix d’una mida desastrosa. Si tenim ratolins a casa els enverinem. Si tenim insectes a l’hort, els enverinem.  Els animals dels quals s’alimenta mussol comú estan desapareixent d’una manera mai vista en la història humana. El demés una enorme quantitat del aliments arriba al mussol comú enverinada. I si: el verí es traspasa als depredadors i causa la seva mort.

El mussol comú necessita urgentment la nostra ajuda. Que podem fer?

Per exemple podem comprar manjar ecològic. Si, es mes car, pero penseu amb els animals. Amb la dimensió de les petites i grans morts que causen pesticidas, raticidas i insecticidas. Volem estar-ne responsables?

El demés: Creieu que si els aliments barats creixen ensorrats en verí que no ens afecta a nosaltres i a la salud de la nostra família?

Foto: Albert Codina

0
ESPÈCIES D’AUS RAPINYAIRES

Reserva’t un dia ple d’emocions.  T’ho mereixes.

Numero limitat de places. No et perdis aquesta experiència singular.

CURS DE FALCONERIA
0
HORES D’EXPERIÈNCIA