Project Description

Hisenda – Garsa

RESERVA LA TEVA PLAÇA EN EL CURS DE FALCONERIA

Hisenda – Garsa

RESERVA CURS DE FALCONERIA

Una noia que busca nous reptes a superar

Garsa Hisenda va caure del niu quan era petita. La van trobar i la van portar al Centre de Recuperació. Cada primavera arriba un gran numero dels pollets als centres de fauna salvatge. Nosaltres també ajudem i ens portem una part dels pollets a casa. Els cuidem fins que se independitzen i els alliberem.

La Hisenda però es va quedar molt mansa. Si la deixariem lliure podria per exemple picar orelles als nostres visitants, asentar-se al seu cap i tibar-les cabell (és el que li agrada fer quan esta a soles amb Stania).

Ja que les garses són molt llestes, hem de buscar sempre coses noves perquè s’entretengui.  Actualment recoll diners dels nostres visitants a l’exhibició de vol i ara volem que apren volar de mà a mà de persones que no coneix. Ens ajudaràs amb el seu nou repte?

  • Data de naixement: Primavera 2019

  • Lloc d’origen: Centre de Fauna Salvatge Torredeferrussa

  • Experiència professional: Exhibició de vol

  • Que li agrada? Café amb llet.

  • Que no li agrada? 

  • Perquè participa en el curs: Volem que aprèn coses noves.

  • En quina part del curs participe: Primers vols.

Garsa (Pica pica)

Garsa és un ocell de la família dels corbs.  La seva dieta està composta d’una gran varietat d’aliments. Desgraciadament també dels ous i cries d’altres ocells. Es excepcionalment llesta i s’adapta a tot tip d’habitat.

Es troba molt sovint en ciutats i pobles on esta protegida dels depredadors (menys els gats) i troba una enorme varietat dels aliments – tot el que comprem nosaltres i desprès lo tirem perquè realment no lo necessitem.

El seu vol es lent i una mica torpe. Es seva coloració que la protegeix contra atacs de les aus rapinyaires. Les grans taques blancs i negres interrumpen la silueta de l’ocell i les aus rapinyaires no la detecten com a possible pressa.

Foto: Albert Codina

0
ESPÈCIES D’AUS RAPINYAIRES

Reserva’t un dia ple d’emocions.  T’ho mereixes.

Numero limitat de places. No et perdis aquesta experiència singular.

CURS DE FALCONERIA
0
HORES D’EXPERIÈNCIA