Project Description

Blanca – Falcó grifó

RESERVA LA TEVA PLAÇA EN EL CURS DE FALCONERIA

Blanca – Falcó grifó

RESERVA CURS DE FALCONERIA

La nostra princesa

Falcó grifó Blanca ens va arribar d’un centre de cria. De petita va tenir un accident que li impideix volar. Blanca té varis problemes de salut i ha d’estar en una estricta dieta. Tot i així no creiem que el millor per ella seria estar tancada en na instal·lació i participa en el taller Toca-toca.

Es d’una exquisita bellesa però lo sap i té un caràcter difícil. Treballar amb ella a diari ajuda a controlar el seu temperament dominant.

No és un ocell pels principiants, però volem intentar incorporar-la a poc a poc en varis parts del curs de falconeria. Depèn d’ella i les seves ganes d’aprendre coses noves. T’atreviràs a ajudar amb el seu entrenament?

  • Data de naixement: 21.04.2011

  • Lloc d’origen: Catalunya – centre de cria

  • Experiència professional: Toca-toca

  • Que li agrada? Desafiar als seus cuidadors 😉

  • Que no li agrada? A vegades no vol portar la caputxa.

  • Perquè participa en el curs: Volem que podeu coneixer aquesta bellesa de primera mà.

  • En quina part del curs participe: Porta a mà una au rapinyaire / altres segons estat del seu entrenament

Falcó grifó (Falco rusticulus)

Falcó grifó es espècies del falcó mes gran del món. Viu en paisos nòrdics. La seva coloració varia des del blanc, plata, gris fins a negre – depèn del lloc on viu. 

Si caça en picat pot arribar a 200 km / h. En aquest cas se especialitza en caçar ocells en vol – com perdius (si nidifica en la tundra) o ocells aquàtics si nidifica en penya-segats. Una altra manera de caçar és perseguir la presa en vol baix i en aquest cas casa també conills i lèmmings i altres mamífers de mida mitjana i petita.

Ja que viuen en llocs difícils per arribar no se sap exactament estat de la seva població però consta com animals sense risc.

Foto: Roc Falcon

0
ESPÈCIES D’AUS RAPINYAIRES

Reserva’t un dia ple d’emocions.  T’ho mereixes.

Numero limitat de places. No et perdis aquesta experiència singular.

CURS DE FALCONERIA
0
HORES D’EXPERIÈNCIA