Project Description

Tyrion | Aligot comú

RESERVA LA TEVA PLAÇA EN EL CURS DE FALCONERIA

Tyrion | Aligot comú

RESERVA CURS DE FALCONERIA

Defensor del seu poble

L’aligot comú Tyrion va arribar del Centre de Fauna La Coma després de que aquest centre tanqués les portes.

El Tyrion va ser robat del niu dels seus pares, com si això no fos prou, la persona amb la que va créixer tenia un coneixement nul sobre com cuidar aus rapinyaires… No va rebre una alimentació adequada durant les primeres setmanes de la seva vida, això ha fet que les seves cames no s’hagin desenvolupat correctament i que ara estiguin tortes.

Al Tyrion li encanta volar, però considera el Zoo del Pirineu el seu territori de caça i la Stania la seva parella, la qual vol defensar. És per això que no el podem volar davant del públic, però el fa perfecte pel curs de falconeria: volem que s’acostumi a altres persones i que perdi l’interès en la seva actual “parella”.

  • Data de naixement: ?

  • Lloc d’origen: Centre de Fauna La Coma

  • Experiència professional: Exhibició de vol (anteriorment)

  • Què li agrada? Estar amb la Stania.

  • Què no li agrada? Qualsevol altra persona que no sigui la Stania.

  • Perquè participa en el curs? Volem que faci noves amistats 😉

  • En quina part del curs participa? Donar de menjar a la mà.

Aligot comú (Buteo buteo)

L’aligot comú es l’au rapinyaire més comuna d’Europa. És normal veure’ls asseguts al costat de carreteres sobre cables i pals d’electricitat.

S’han adaptat perfectament a la proximitat dels humans i han après que a la carretera poden recollir animals atropellat amb tota tranquil·litat i sense necessitat d’esforçar-se, tot i així, quan arriba la tardor s’agrupen als camps de conreu ja que, quan els tractors llauren la terra exposen preses com ratolins, cucs o insectes que queden indefensos davant dels depredadors.

Tot i ser un ocell comú, te una bellesa excepcional i observar el seu vol majestuós quan sobrevola immensos espais sense esforç és tot un espectacle pels amats de la natura.

Foto: Lluís Avillop

0
ESPÈCIES D’AUS RAPINYAIRES

Reserva’t un dia ple d’emocions.  T’ho mereixes.

Numero limitat de places. No et perdis aquesta experiència singular.

CURS DE FALCONERIA
0
HORES D’EXPERIÈNCIA